Werken met verlangen - 1 dag

 

In deze bijscholing ligt vooral de focus op het werken met het verlangen van jouw cliënt. Herken je dat het vaak makkelijker is om te vertellen wat je niet wil? Of waar je graag van af wil? Zo kijken we dus vaak onbewust eerst naar dat wat negatief is in ons leven, in plaats van wat we graag zouden willen.

Wanneer de problematiek bij een cliënt zwaar of veel is, is het helpend om juist met het verlangen te werken. Wanneer je namelijk werkt met het verlangen, wordt automatisch datgene dat in de weg staat van het verlangen aangepakt. Je leert je cliënt hierbij te focussen op dat wat hij of zij wil bereiken, waardoor er motivatie ontstaat voor het aanpakken van de blokkades. Wanneer jouw cliënt in de zwaarte van de problematiek zit, kan het heel zwaar zijn om de cliënt hier doorheen te laten werken als deze nog niet scherp heeft wat hij of zij ervoor terug gaat krijgen.

 

Wat kan je tijdens deze bijscholing verwachten?

 

Bij Inzicht en Overzicht Trainingen vinden wij het vooral belangrijk dat je zelf ervaart waarom het werken met verlangen zo effectief is. Daarom is deze dag voornamelijk ingedeeld met ervaringsgerichte oefeningen, aangevuld met theorie. Na deze bijscholing kan jij direct aan de slag om vanuit het verlangen te werken met je cliënt.

 

Voor wie:

Voor therapeuten en coaches die graag vanuit deze mindset willen werken met cliënten.

 

Locatie:

Watermanstraat 114, Apeldoorn

 

Lestijden:

10:00 tot 17:00