Wendy Aarts

 

(Eigenaar van Centrum Heelheid en Praktijk Inzicht en Overzicht)

 

“Werken vanuit compassie en liefdevolle afstemming is de basis van therapie, van daaruit kan heling ontstaan”

 

Wendy is haar reis binnen de therapiewereld begonnen in 2006, nadat ze 3 maanden op reis was in het buitenland en de tijd heeft genomen te voelen wat ze nu echt graag zou willen doen. De eerste opleiding op dit gebied die ze gevolgd heeft was bij de Academie voor Psychodynamica. Hier maakte ze kennis met diverse vormen van therapie en heeft ze deze opleiding in 2010 succesvol afgerond. Daarna is ze gaan assisteren om haar therapeutschap te verstevigen en kwam al gauw de gedachte op, om ooit eens zelf voor de klas te staan en de geleerde kennis over te kunnen dragen. Toch nog wat jong en onzeker, ging Wendy in 2013 een nieuwe opleiding doen bij Academie Trance-Art, gericht op hypno- en regressietherapie. In 2016 heeft ze deze opleiding succesvol afgerond en bleef ze bij deze academie betrokken als assistent en later als docent waarin ze diverse lessen verzorgde: Associatietherapie, Rouwverwerking, Delenwerk en Begeleide intervisie. 

 

Wendy heeft zich daarnaast geschoold in: Ademwerk, IEMT en Lichaamsgerichte traumatherapie. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk genaamd Inzicht en Overzicht, waarin ze mensen begeleidt met uiteenlopende vraagstukken.

 

Roos Brouwer

 

(Eigenaar van praktijk Fitfulness en docent bij Centrum Heelheid)

 

“Het lichaam is de sleutel tot balans en geluk in het leven!”

 

Na een stressvolle baan in de ICT, belandde Roos in een burn out en toen begon er een moeizaam traject naar gezondheid. En tijdens dit traject begon haar passie wakker te worden: Ze wilde zelf met mensen werken! Ze ging de opleiding tot Integratie therapeut volgen bij Ananta Opleidingen waarin haar gevoel als maar sterker werd. Zelfs zo sterk, dat ze daar van 2018 tot 2022 is gaan lesgeven. Ze heeft hiervoor de docentenopleiding van Ananta gevolgd, waar ze getraind is om ervaringsgericht les te geven. “je kunt de ander daar brengen waar je zelf geweest bent” is een belangrijk onderdeel in al haar lessen.

Door zelf te ervaren wat het belang is om in elke sessie aandacht te hebben voor alle aspecten van de mens (mentaal, emotioneel, lichaam en spiritueel/systeem) ontwikkelen de studenten een stevige basis voor hun sessies.

 

Roos is sinds 2011 werkzaam als Hypno- en Integratie Therapeut in haar praktijk Fitfulness. Ze werkt met een verschillende technieken, zoals regressie, ademwerk, innerlijk kind werk, lichaamswerk, chakra psychologie en archetypische psychologie.

 

Svenja van Burgh

 

(Eigenaar van praktijk Zen-Ja! en docent bij Centrum Heelheid)

 

"Word de beste versie van jezelf!"

 

In 2014 startte Svenja de opleiding tot Hypno-/regressietherapeut om te onderzoeken hoe zij situaties uit haar leven kon veranderen. Tijdens deze opleiding heeft zij tevens de opleiding gevolgd tot Mindfulness trainer en is zij hierin groepslessen gaan verzorgen waar zij de smaak van het lesgeven te pakken kreeg. Binnen Trance Art academie, waar zij de opleiding genoot, kreeg zij de mogelijkheid om te werken als assistent en docent in opleiding.

 

In 2018 richtte zij haar praktijk op met de naam Zen-Ja! waar zij volledig werkzaam is als hypnotherapeut. Uit interesse is zij zich gaan verdiepen in onderwerpen als hechting, innerlijk kindwerk, (afhankelijkheids)relaties en liefde, wat nu haar specialisatie is.